E-book


Het e-book zit in je inbox
Niets ontvangen? Ook niet in je spam? E-mail me dan op leon@leontebbens.nl en het komt goed.

Nieuwsgierig wie ik ben?
Lees hieronder verder. 👇

En ik ben en werk anders dan gewone coaches.

Ik help je een transformatie te maken naar zinvol, gebalanceerd leven en werken vanuit vertrouwen en met een diepe verbinding met jezelf en anderen.

Met mijn unieke 5 Bestaanslagen Methode (5BM), worden onbalans, oude overlevingsmechanismen en overtuigingen écht opgelost.

Ik zet daarbij mijn hoogbegaafdheid, hoogvoelendheid en intuïtieve gaven in.

Daardoor bereik je snel en makkelijk resultaat. Met grote impact op je carrière en iedereen waarmee je werkt en samenleeft!


1-op-1 transformatie traject
In 3 maanden samen naar zinvol, gebalanceerd leven en werken vanuit vertrouwen, in diepe verbinding met jezelf en anderen. Easy Peasy.
Meer informatie

Lomi Lomi Detox en Reset massage
Laat blokkades en stress wegstromen en je lichamelijke, mentale en emotionele bestaanslagen zuiveren. Terwijl je ligt te genieten.
Meer informatie


Gewoon DOEN!

Ik kan niet omschrijven wat jij voor mij hebt betekend, you are amazing in wat je teweeg brengt! Bij elke sessie was het zo fijn dat ik mij weer volledig bij je kon openstellen. Ik voel mij zo vertrouwd en veilig bij jou dat ik mij echt durf en kan overgeven. Hierdoor ging de reis telkens heel diep, en ervoer ik keer op keer een enorme bevrijding. Een coachingtraject van Léon is geweldig, hij is er voor geboren, gewoon DOEN!!!
– Melenie van Tol

Intens sensitief en oprecht

Bij Léon niks is niets te gek en kun je oprecht alles zeggen/bedenken. Het is veilig. Léon werkt echt vanuit zijn authentieke intuïtie. De sensitiviteit waarmee hij werkt is intens en enorm oprecht. Dank voor alles! 
– Juliët

Blij met het resultaat!

Léon weet als coach goed in te spelen op wat ik als client nodig had, hij beschikt over verschillende technieken en methoden. Hij laat je liefde en compassie voelen. Léon werkt prettig en stemde steeds af op wat ik aangaf en nodig had. Ik ben blij met wat het traject me heeft gebracht en heeft opgeleverd! 
– Yvonne Wegerif

Klik hier voor meer reviews


Plan een vrijblijvende videocall met me in, dan ontdekken we snel of er een match is. Je regelt dat eenvoudig via mijn agenda