Ervaringen

Als ik een mindere dag heb, kijk ik hier.

Dan voel ik gelijk enorme dankbaarheid! En ook handig voor jou, dan hoor je het eens van een ander 😀.

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
You are amazing!

Ik kan niet omschrijven wat jij voor mij hebt betekend, you are amazing in wat je teweeg brengt!
Bij elke sessie was het zo fijn dat ik mij weer volledig bij je kon openstellen. Ik voel mij zo vertrouwd en veilig bij jou dat ik mij echt durf en kan overgeven. Hierdoor ging de reis telkens heel diep, en ervoer ik keer op keer een enorme bevrijding. Een coachingtraject van Léon is geweldig, hij is er voor geboren, gewoon DOEN!!!
– Melenie van Tol

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ik geef Léon een acht!

Ik geef Léon een 8. Veilig en empatisch en grote inzet met professionele aanpak. Ik voel me veilig en voel vertrouwen om alles wat er in mij opkomt met hem te delen. Hij pakt de “stukken” die zich bij mij aandienen professioneel aan en ik voel dat hij in verbinding blijft. Léon is een fijn en mooi mens!
– Angèle van Lindonk

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fijn en ontspannen

De 1-op-1 sessies met Léon waren heel fijn! Ontspannen en ongedwongen. Veilig. De vragen waren duidelijk. Ik zou hem iedereen zeker aanraden. Hij is rustig, sensitief, geeft goed aan wat we gaan doen en begeleid me daar ook prima doorheen. Het is een fijne, ontspannen en diepgaande ervaring!
– Danielle Backer

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Wonderen

Coaching van Léon doet wonderen! Ja écht!
– Chantal Blom

⭐️⭐️⭐️⭐️
Blij met het resultaat!

Léon weet als coach goed in te spelen op wat ik als client nodig had, hij beschikt over verschillende technieken en methoden. Hij laat je liefde en compassie voelen. Léon werkt prettig en stemde steeds af op wat ik aangaf en nodig had. Ik ben blij met wat het traject me heeft gebracht en heeft opgeleverd!
– Yvonne Wegerif

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Intens sensitief en oprecht

Wat ik tegen potentiële cliënten zou zeggen is dat bij Léon niks te gek is en je oprecht alles kan zeggen/bedenken. Het is veilig. Léon werkt echt vanuit zijn authentieke intuïtie. De sensitiviteit waarmee hij werkt is intens en enorm oprecht. Dank voor alles!
– Juliët

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Absoluut aan te bevelen!

Doordat Léon heel goed kan luisteren en invoelen, voel ik me gehoord en gezien. Hij blijft rustig en stelt precies de goede vragen op het juiste moment. Ik krijg bewustzijn op onbewuste patronen doordat hij me laat voelen wat er in mij gebeurt. Verder zou ik zeggen dat hij heel kundig is en verschillende helingstechnieken kan inzetten en goed kan aanvoelen wat er op dat moment nodig is. Prettig en integer. Ik beveel hem absoluut aan!
Dank je wel voor dit prachtige traject.
– Marjolein

⭐️⭐️⭐️⭐️
Vrijheid en veiligheid om alles te te delen

De ruimte die Léon creëert voelt rustgevend en geeft bedding. Ik ervaar vrijheid en veiligheid om alles te delen.
– Remco Bosgraaf

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opgelost!

Het was een prettige sessie, waarin ik vertrouwen en veiligheid ervaarde.
Bij het naar huis gaan voelde ik mij lichter. Voorheen baalde ik dat ik niet voor mezelf koos en dat ik altijd eerst anderen please. Ik merk dat ik nu prioriteit geef aan datgene wat ik wil. Er is echt iets opgelost!
Léon kan goed aanvoelen wat er nodig is. Hij kan goed doorvoelen wat er op diepere lagen speelt.
– Angelique van der Moezel

Kun je ook hulp gebruiken?

1-op-1 Transformatie traject
In 3 maanden samen naar zinvol, gebalanceerd leven en werken vanuit vertrouwen, in diepe verbinding met jezelf en anderen. Easy Peasy.
Meer informatie

Lomi Lomi Reset massage
Laat blokkades en stress wegstromen en je lichamelijke, mentale en emotionele bestaanslagen zuiveren. Terwijl je ligt te genieten.
Meer informatie