Lomi Lomi Reset massage

Traditionele massage uit Hawaï


Detox en reset van je systeem

Een Lomi Lomi massage is een hele fijne en zachte massage om te ontvangen. En hoewel subtiel, werkt het als een reset op je lichaam, emoties en gedachten. Stress en blokkades worden opgelost en je bestaanslagen worden gezuiverd en gebalanceerd.

De Lomi Lomi massage die je van mij kunt ontvangen, Aunty Maile style, werkt diep door op je lymfe systeem en je meridianen. Niet alleen zul je zo stress, spanning en afvalstoffen afvoeren, maar ook brengt het balans en harmonie in je fysieke lichaam, emotionele lichaam en je mentale lichaam (geest). En je zult merken dat de diepe ontspanning van deze massage je hersenen laten afdalen naar de Delta toestand, die heerlijk rustgevend is en waardoor heling kan plaatsvinden.

Je gaat heerlijk diep ontspannen en gelukzalig naar huis 🍀


Praktisch

  • Deze speciale Lomi Lomi Reset massage kun je van mij ontvangen bij het prachtige Oohm in Vogelenzang (125,- voor 1,5 uur). Na afloop (en vooraf) kun je daar lekker wandelen op het landgoed, of even bijkomen in de koffiebar.
  • Ik werk volgens het Wheel of Consent van Dr. Betty Martin.
  • Meer weten of een afspraak maken? Whatsapp me even op 06-29625051 of stuur een e-mailtje aan leon@leontebbens.nl.

Massage met Léon gewoon doen!

Ik heb de massage als heerlijk ontspannen, warm en oprecht ervaren.
Léon stelt je op je gemak en heeft volledige aandacht bij jou en de massage. Hij weet ook een fijne en rustige sfeer te creëren.
Massage met Léon gewoon doen! – Harriët Havinga

Afspraak maken of meer weten?

Whatsapp me op 06-29625051 of stuur een e-mailtje aan leon@leontebbens.nl om een afspraak te maken of voor meer info. Je bent van harte welkom!